Lezen tijdens het hardlopen

Het oorspronkelijke bericht is geplaatst op gezondergenieten.nl.

Ik lees tijdens het hardlopen. Oké, ik lees niet letterlijk. Ik zet elke keer een luisterboek op en dan ga ik rennen. Als ik dit vertel, krijg ik veel reacties en vooral ook veel vragen. Daarom hier een rijtje veelgestelde vragen – met mijn antwoorden!

20205_2d_city_silhouette

 

Kun je dan nog wel lekker rennen? Ik heb echt muziek nodig!

Voor een wedstrijd zet ik ook muziek op, want daarop presteer ik het beste. Als ik echter train, verveel ik me snel. Daarom werkt een luisterboek zo goed. Ik kan rondkijken en luister intussennaar een spannend/ontroerend/mooi verhaal. Dit kan zelfs extra motiverend werken: als het hoofdstuk spannend is, ren ik soms een extra kilometer om het einde te horen!

 

Lees het volledige artikel hier >>>

Written by 

Maresa wil iedereen aan het lezen en aan het bewegen krijgen. Om deze reden start ze in 2017 met Books2Move.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *